Stijlvolle Vince mode uit Californië verkrijgbaar bij Pauw.com

In de wereld van high-end modelabels valt het stijlvolle merk Vince op door de tijdloze, ingetogen esthetiek van de ontwerpen. De moderne en verfijnde stijl, de internationale allure en de superieure kwaliteit van de Vince collecties worden zeer gewaardeerd door modeliefhebbers over de hele wereld. De nieuwste collectie van dit succesvolle merk is in Nederland verkrijgbaar bij Pauw.com.

Modemerk Vince werd in 2002 opgericht door Rea Laccone en Christopher LaPolice. In een kleine workshop in Los Angeles creëerden zij hun eerste ontwerpen voor vrouwen vanuit hun gezamenlijke visie dat elk kledingstuk een perfecte mix moest worden van een tijdloos, iconisch design en een ongeëvenaarde kwaliteit. Al snel groeide Vince uit tot een toonaangevend wereldmerk, vooral toen er ook een collectie voor heren werd uitgebracht. Bekende namen uit de wereld van film en muziek zoals Madonna werden gefotografeerd in het bekende Vince bomberjasje en zorgden voor extra publiciteit. Tegenwoordig biedt het merk uit Californië naast kleding voor vrouwen en mannen ook een schoenencollectie aan en een assortiment accessoires.

Bij Pauw.com vind je de nieuwste kleding van dit vooraanstaande modelabel. De modieuze jurkjes en de iconische cashmere truien kun je perfect combineren met de wel heel chique Vince enkellaarsjes en lederen pumps!