Hanglamp met sfeer?

Als je een interieur uit gaat zoeken, dan weet je hoe belangrijk het is om verlichting in huis te halen. Verlichting zorgt namelijk voor de juiste sfeer en precies de juiste hoeveelheid licht. Kies bijvoorbeeld voor de Archipelago Crystal Spheres 7 hanglamp. Je ziet meteen dat deze lamp een echte blikvanger is. Maar er zijn nog veel meer voordelen waar je meteen van profiteert. Benieuwd geraakt? Je leest het hier.

Gemaakt van kristalglas voor een luxe en elegante uitstraling

Wat ook meteen opvalt aan de de Archipelago Crystal Spheres 7 hanglamp, is dat de lampen gemaakt zijn van kristalglas. Dit zorgt voor een luxe en elegante uitstraling. Daarnaast zijn de kristallen bollen ook nog eens mondgeblazen en de patronen die je ziet op de bollen van kristal zijn met de hand geslepen volgens 250 jaar oude tradities bij Hadeland Glassverk.

De lamp is geïnspireerd op het strand en zorgt daardoor voor een relaxt totaalplaatje

Je krijgt vast en zeker een warm gevoel bij het zijn van de hanglamp. Dat is ook helemaal niet zo gek, wat de inspiratie voor deze lamp is opgedaan op het strand. De inspiratie weerspiegelt de zee, schuimkoppen en eilandjes.

Maak kennis met een verfraaide compositie van de hanglamp

Daarnaast is er ook erg goed nagedacht over de compositie van de hanglamp. Die betekent dat zowel de hoeveelheid kristallen bollen, de afstand tussen de bollen en de hoogte van de bollen met de grootste zorg uit is gerekend. De compositie ziet er als volgt uit:

  • 1x Finn Cacao 20 cm
  • 1x Unpatterned Cacao 16 cm
  • 1x Cross Clear 12 cm
  • 1x Cross Cacao 20 cm
  • 1x Soda Blue 12 cm
  • 1x Lines Blue 16 cm
  • 1x Optic Clear 12 cm

De balk is gemaakt van eiken

Fijn om te weten! De balk is gemaakt van gerecycled eiken en is afkomstig uit Zuid- en Centraal-Europa. Dit betekent dat het hout maar liefst tussen de 100 en 300 jaar oud is. Je profiteer van een uitzonderlijke kwaliteit en een prachtig patina. Let er daarom wel op dat de plaatst van herkomst en de leeftijd van het eiken kan verschillen en daardoor ook enigszins variëren in grootte en uiterlijk. Je haalt daardoor altijd een unieke hanglamp in huis. De balk heeft een lengte van ongeveer 120 cm en wordt standaard geleverd met de messing fitting-pendel. Als je voorkeur uitgaat naar een andere kleur fitting-pendel of een andere kleur kap, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Zorg voor magie bij jou in huis

Zorg voor magie bij jou in huis door deze hanglamp online te bestellen. De serie mondgeblazen kristalglazen zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd sfeer en expressie aanbrengt in huis. De lamp kun je relatief snel in huis verwachten en is erg makkelijk aan het plafond aan te brengen. Daarnaast is de serie van deze hanglamp ook in andere formaten te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder formaat eetkamer een passende lamp te vinden is. Wel zo handig natuurlijk.