Overkapping van houtzagerij wigink.nl

Eind vorig jaar hebben wij onze nieuwbouwwoning betrokken. Alles was tot in de puntjes geregeld, behalve het aanleggen van een tuin met een groot tuinhuis. Voor dit tuinhuis zijn wij bij verschillende aanbieders en groothandelaren op bezoek geweest, maar geen enkel tuinhuis voldeed aan onze verwachtingen. Na wat verder zoeken en kijken kwamen wij uit bij houtzagerij Wigink. Met mooie handgemaakte tuinhuizen en het gebruik van natuurlijke materialen waren wij direct verkocht. Wij hebben door houtzagerij Wigink een prachtig tuinhuis laten ontwerpen waarbij het gebruik van boshout en andere natuurlijke materialen centraal staat. Het tuinhuis is volledig gemaakt naar onze wensen en past perfect binnen onze net aangelegde tuin. De service van Wigink was echt optimaal, aangezien er niet alleen werd geluisterd maar er ook volop werd meegedacht. Er werd namelijk niet gedacht in onmogelijkheden maar juist in mogelijkheden. En dit is precies wat de service en het contact zo prettig maakte.

Van ontwerp tot realisatie; Wigink doet het allemaal zelf

Bij het zoeken naar een tuinhuis hadden wij uiteraard een perfect idee in ons hoofd. Bij veel winkels of groothandelaren konden wij ons idee niet helemaal uitwerken of kwamen de afmetingen niet overeen. Na het eerste contact met Wigink bleek dat er toch veel meer mogelijk was qua afmetingen maar ook qua indeling van de ruimtes. Wij wilden namelijk een groot tuinhuis met twee compartimenten en een veranda. Gelukkig bleek dit bij Wigink wel allemaal mogelijk. Bij Wigink heb je het geluk dat zij direct bij het ontwerp betrokken willen zijn en dat daarmee ook de realisatie soepel verloopt. Wigink heeft ons geholpen met de diverse afmetingen en de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten tijdens het ontwerp. De bouw en de realisatie van het eindontwerp gingen soepel en in overleg bleek zeer veel mogelijk. Ook over externe omstandigheden werd goed gecommuniceerd. Zo werd de bouw van ons tuinhuis even stilgelegd vanwege extreme windvlagen. Door goede communicatie waren wij snel van deze vertraging op de hoogte en bovendien hebben ze het werk snel weer kunnen oppakken. Top service dus!

Al onze twijfel was als sneeuw voor de zon verdwenen

Wij hebben lang getwijfeld tot wij overgingen op het bouwen van ons droomtuinhuis. Dit omdat het gebruik van natuurlijke materialen natuurlijk wel met een prijskaartje komt. Gelukkig bleken alle zorgen voor niets, want bij Wigink nemen ze je volledig mee in het proces. Hierdoor hebben wij geen enkel moment twijfels gehad bij de uitvoering en kwamen ook niet voor onverwachte kosten te staan. De communicatie was helder, transparant en door regelmatig te overleggen hadden wij alle vertrouwen in de timmermannen van Wigink. Wil jij ook zo’n droomtuinhuis laten bouwen? Of een schutting, schuur of ander bouwwerk van hout? Dan kan ik Wigink zeker aanraden. Het zijn namelijk echte vakmannen met een passie voor hout. De klant staat ook echt centraal en dat merk je aan alles. De mannen van Wigink denken mee, overleggen bij tegenslagen en bekijken alles vanuit oplossingen. Echt een aanrader en spijt heb ik zeker niet. Ook mijn twijfels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.